preskoči na sadržaj

Osnovna Montessori škola "Barunice Dedee Vranyczany" Zagreb

Login
Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 10. 2011.

Ukupno: 213714
Ovaj mjesec: 1171
Danas: 43
Komentari polaznika

Moja očekivanja su se u potpunosti ispunila, jako su mi se svidjele radionice jer u njima sam napravila materijale koje mogu koristiti u svome radu ili npr. u boravku. Sve što sam ovdje naučila mogla bih koristiti u svome radu da na jednostavan i zanimljiv način djeca uče, bez stresa.

 

Hvala Vam najljepša! Ona radionica mi je bila najkorisnija radionica u cijelom dosadašnjem usavršavanju :)

Karolina D.

 

 

Organizacija održanih radionica je bila na vrlo visokom nivou, vrlo profesionalno i edukativno.  Sve što sam očekivala putem tri modula sam i dobila, a to je nadopuna znanja i iskustva rada u montessori programu te nove ideje i izrađeni materijal koji će mi koristiti u svakodnevnom odgojno obrazovnom radu.

Edukatori vrlo profesionalni, susretljivi i spremni odgovoriti na sva naša pitanja.

Prijedlog: što više takvih radionica i veća povezanost montessori vrtića i škole.

Hvala, Gracija B.

 

 

Radionica je i prekoračila moja očekivanja, dobili smo jako puno materijala koje sam već integrirala u radu sa vlastitim djetetom. Voljela bih prisustvovati temama vezanim za vrtićku djecu, konkretno kako im povećati koncentraciju i pažnju. Sviđa mi se koncept radionice gdje više radimo mi sami, a ne samo da slušamo teoriju.

Ivana P.

 

 

Na početku radionica nisam imala osjećaj da će mi ideje s radionica pomoći  u daljnjem radu učiteljice u produženom boravku. Aktivnosti koje smo provodili na radionicama mogu iskoristiti u gotovo svim područjima poučavanja i rada.

Hvala svim učiteljicama koje su me uvele u svijet Montessori poučavanja.

Gabi

 

 

Prijavila sam se na ove radionice da steknem uvid na koji način se u ovoj školi podučava te da naučim dio metoda kako bih mogla primijeniti tj. pomoći svom sinu koji pohađa 4. razred.

U potpunosti ste ispunili moja očekivanja, puno toga sam saznala i naučila.

Hvala Vam puno!

Marija M.

 

 

Izrazito sam zadovoljna svim radionicama. Iznenadila sam se da mi je matematika bila najveće otkriće jer je sama po sebi apstraktna pa su mi ovi materijali stvarno nešto što mogu iskoristiti u svom radu. Iskreno, prisustvovala bih na svim područjima opet jer su mi sve bile jako zanimljive. S obzirom na teškoće mojih učenika konkretno radionice u ovom obliku ne mogu izvoditi, ali uz prilagodbu svakako.

Nadam se da ćemo se još koji put vidjeti na ovakvim susretima.

Hvala na svemu, Ana P.  

 

 

Moja očekivanja ispunila su se u dosta velikoj mjeri. Svjesna sam da se u 5 sati ne može sve prezentirati i izraditi, stoga i polazim tečaj. Na tečaju ste mi približili Montessori pedagogiju i pomalo me već zaludjeli njome, a shvaćam da su mi dojmovi sve veći i to samo pozitivni. Voljela bih prisustvovati temi množenja i dijeljenja jer je učenicima to teško ili temama iz geometrije. Voljela bih slušati još predavanja, posebice iz kozmičkog odgoja jer je na vrlo konkretan način približava djeci. Zahvaljujem Vam na svakom odgovorenom pitanju koje je popratila stručna riječ i prekrasan pristup.

Hvala na ugodnoj atmosferi.

Adrijana G.

 

 

U potpunosti ste ispunili moja očekivanja. Nove ideje i poticaji za daljnji rad. Vrlo ugodna i stimulirajuća atmosfera, prezentacije vrlo zanimljive i poticajne. Ukoliko će biti mogućnosti i ubuduće  bih se rado odazvala na Vaše radionice.

Hvala,

Marina I.

 

 

Moja očekivanja su se u potpunosti ispunila. Odlično je što ste odabrali princip radionica, a ne predavanja. Voljela bih prisustvovati na svemu što organizirate. Hvala Vam svemu, na opuštenoj atmosferi, na poticaju za usavršavanjem, izmišljanju novih djeci prihvatljivih stvari.

 

 

Očekivanja su u potpunosti ispunjena. Puna sam dojmova i motivirana za daljnje učenje. Veseli me što ste mi dali ideju i motivaciju kako prenijeti znanje matematike učenicima redovnog programa. Nadam se da ću biti u prilici prisustvovati i drugim temama. Hvala na ugodnom i korisnom druženju.

 

 

Meni su se radionice jako svidjele. Kad sam se prijavila na njih, nadala sam se da ću malo detaljnije upoznati Montessori način rada, da ću čuti neke konkretne primjere iz Vašeg iskustva, vidjeti materijale koje koristite i čuti ponešto o tome kako se koriste. Sva su mi se očekivanja ispunila, i još više. Odlično mi je što ste nam pokazali kako mnogo materijala možemo sami izraditi i što smo ih zapravo radili. To me jako motiviralo i sad sam puna raznih ideja. Također, odlično mi je što sam imala priliku vidjeti  tri učionice u ovoj školi. Najbolje mi je što sve učiteljice koje su nam držale radionice jako pristupačne i djeluju kao da jako vole to što rade i da u to stvarno vjeruju. Stvarno mi je odlično što ste nam ispričali toliko toga i odgovorili na naših tisuću pitanja.

S obzirom da me zanima sve o Montessori školi i pedagogiji, zainteresirana sam za bilo koju temu koju nam možete ponuditi. 

preskoči na navigaciju